Dr med dent Tatjana Knego

Ordinacija za opću dentalnu medicinu,
ortodonciju, oralnu kirurgiju i rtg-ortopan

ISKUSTVA PACIJENATA

7.6.2017. Izrazito sam zadovoljna. Zadovoljna sa svime, svi su stručni i pristupačni. L.B.

2.6.2017. Izuzetno sa zadovoljan radom!! Ostvaren je moj životni san, a to je osmijeh od milion dolara! Usluga, doktori i osoblje je na najvećem mogućem nivou. Izuzetno susretljivi i suosjećajni, beskrajno pažljivi, stručni. Kao pacijent ne mogu biti zadovoljniji uslugom. M.G.

2.6.2017. Rad je predivan i ja sam prezadovoljna. Napokon imam osmijeh kakav sam oduvijek željela. Doktori i cijelo osoblje je divno i ljubazno. Sve je u dogovoru sa pacijentom i daju sve od sebe da se pacijentove želje prenesu na rad i da na kraju sve bude onako kako je i dogovoreno i na pacijentovo zadovoljstvo. I.L.

5.5.2017. Izrazito sam zadovoljan postignutim rezultatima, nakon terapije fiksnog ortodontskog aparata, koji su u potpunosti promijenili prvobitno stanje. Jako sam zadovoljan cjelokupnim medicinskim osobljem na stručnosti i ljubaznosti. A.S.

6.10.2016.Poštovana, ovim putem želim Vam se još jednom zahvaliti na novom osmijehu koji ste mi napravili. Jako sam zadovoljna Vašim radom i kvalitetom i vjerujte da ste dobili moje povjerenje i još jednog novog klijenta. S poštovanjem, A.A.

9.8.2013.Hvala vam na prekrasnom radu koji je sam za sebe najbolja reklama, svi me pitaju tko mi je radio zube, jer izgledaju istovremeno i savršeno i prirodno. Jedva čekam jesen da se opet vidimo za dovršetak posla. Lijep pozdrav iz sunčanog Ogulina! D.V.

16.9.2016. Svaka vam čast na radu! V.D.

11.12.2015.Poštovani, Zahvaljujemo Vam na trudu, prekrasnom okruženju i profesionalnosti. Jako smo zadovoljni Vašim uslugama Lijep pozdrav! S.K.

29.4.2013.Poštovana, kakva razlika ! hvala vama ! Sve ste jako lijepi posao napravile i ja sam jako sretna. Hvala za slike. C.K.

4.1.2016. Želim Vam uspješnu i sretnu 2016 godinu. Ovim emailom Vam se želim zahvaliti za sve sto ste učinili za mene u 2015 - zahvaljući Vama mogla sam se smijati na dan svog vjenčanja cijelo vrijeme :) Naravno, zubi nikada ne miruju tako da se "veselim" novim terminima u 2016 :) Do tada, lijepi pozdrav iz Los Angelesa, G.H.

3.3.2014. Zahvaljujem na izvanrednom trudu, korektnosti i vrhunskoj usluzi. A.Š.

5.10.2016. Draga doktorice, raskošne ljepote..Ostat ćete mi u srcu ZAUVIJEK i Vi i grad Zagreb. Uljepšali ste mi život i vratili osmijeh.. HVALA VAM DO NEBA! S poštovanjem, M.Ž.

12.4.2013. Poštovana dr. Knego! Samo vam se želim javiti i zahvaliti na super obavljenom poslu. Doktorica mi je stvarno sve prelijepo napravila i jako sam zadovoljna. Cijela ekipa vam je odlična i jako profesionalna. Mi ćemo svakako biti u kontaktu i dogovarati se za dalje. Nadam se da ste nam donijeli puno novih i korisnih stvari iz Amerike. Hvala puno i srdačan pozdrav svima! A.F.

2.9.2013.Gentile Dott.sa Knego, Vorrei informarvi che tutto va bene, sono molto contenta del intervento incluso capsule, ponti in porcellana e due impianti e ringraziare a lei e il suo staff per i giorni magnifici passati in Zagabria si come al suo lavoro di grande professionalità. Cordiali saluti, A.M.

9.8.2013.Oduvijek sam imala lijepi osmjeh no nakon tretmana "Gummy smile", je postao još lijepši jer dolaze do izražaja samo lijepi zubi a ne i zubno meso koje je kvarilo opći dojam. Sada dobivam još češće komplimente za lijep osmijeh ali nitko nije primjetio da sam nešto poduzela. Izuzetno sam zadovoljna rezultatom tretmana jer sam zadržala svoju osobnost i prirodnost osmijeha. S.M.

VIDEO

VIDEO

© 2017. Stomatološka ordinacija Dental Estetic Studio. Sva prava pridržana. Sve objavljene fotografije su radovi Dental estetic studia i zaštićene su autorskim pravima.