Dr med dent Tatjana Knego

Ordinacija za opću dentalnu medicinu,
ortodonciju, oralnu kirurgiju i rtg-ortopan

ZUBNA ORDINACIJA KNEGO - O nama


Ordinacija se sastoji od manjeg stručnog tima doktora i asistenata tako da obuhvaćamo sve stomatološke specijalnosti. Protetiku u ordinaciji radi isključivo dr med dent Knego. Cjelokupan rad ordinacije baziran je na principima zdrave, holističke stomatologije, tj. da su svi materijali (ispuni, protetika itd.) biokompatibilni što znači zdravi za organizam. Naš tim pružiti će Vam ljubaznost, prevazilaženje straha od stomatologa i najsuvremenije stomatološke zahvate.


Stomatološka ordinacija dr. Tatjana Knego

Dr.med.dent Tatjana Knego preko dvadeset godina se bavi implantatima i protetikom na implantatima, ljuskicama se bavi desetak godina, a izbjeljivanja različitih sistema radi više od petnaest godina. Estetski i funkcionalno komplicirani protetski radovi i make-overi najveći su joj izazov. Danas je član Europskog udruženja estetske stomatologije European Society of Cosmetic Dentistry. Prvi kontakt sa estetskom stomatologijom dr med dent Tatjana Knego imala je još prije više od dvadesetak godina kad je nakon završenog Stomatološkog fakulteta u Zagrebu radila u Madridu u Španjolskoj, a zatim u jednoj od najpoznatijih klinika u Toskani u Italiji. U to vrijeme prošla je veliki broj edukacija iz svih područja stomatologije. Povratom u Hrvatsku otvara svoju stomatološku ordinaciju uz stalnu edukaciju svugdje po svijetu i osuvremenjivanje aparature ordinacije.


specijalist ortodoncije

Prof.dr.sc Meštrović Senka diplomirala je 1990 god. u Zagrebu, na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Nakon diplome je magistrirala a ubrzo i doktorirala. 1995. godine profesorica Meštrović je specijalizirala ortodonciju i postaje profesor Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i samim time jedan od najeminentnijih stručnjaka u ortodonciji u Hrvatskoj.


Specijalist oralne kirurgije

Dr.med.dent Zoran Ivasović diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1999. Specijalizaciju iz oralne kirurgije završava 2004. u Kliničkoj bolnici Dubrava, Zagreb. Dr. Ivasović je mentor za Nobel Biocare-Nobel implantate i MIS implantate i time vrši edukaciju drugih doktora u implantologiji. Dr. Ivasović je proglašen od strane liječnika i pacijenata najboljim kirurgom u Hrvatskoj 2012. S dr. Knego uspješno surađuje 6 godina i napravili su zajedno velik broj kombinacija implantata i protetskih radova.


Estetska stomatologija

Doc.dr. Ljiljana Hlupić dr. med. specijalist je Europskog instituta za znanstvenu estetiku, Anti-Aging medicinu u Parizu. Redovnim stručnim edukacijama i treninzima u Parizu, Londonu i Genevi prati i usavršava najnovije metode pomlađivanja: dermalnim filerima, kemijskim pilinzima i stručnim savjetima "Kako ostati mlad". Sa dr. dent.med Tatjanom Knego nakon make-overa zubi radi pomlađivanje perioralnog područja i donje trećine lica do ljepšeg izgleda i osmjeha pacijenta.


Klinika dentalne medicine

Dr.med.dent Marija Stantić - Boras diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu . Njezino prvo radno iskustvo stiče tijekom studija, volontiranjem u privatnoj klinici dentalne medicine, stažiranjem u Kliničkoj bolnici Dubrava i radom u privatnoj klinici s inozemnim pacijentima. Dr.med.dent Stantić - Boras je posvećena poljima stomatologije: osnove dentalne medicine, endodoncije kao i restaurativne i estetske stomatologije. (Trenutno na porodiljnom dopustu).


stomatologija

Dr.med.dent. Nikolina Plazanić je postala član tima dr. Knego ubrzo nakon što je diplomirala na Medicinskom fakultetu - Sveučilišta u Rijeci, studij stomatologije. Posvećena je području restorativne stomatologije, endodoncije, estetske stomatologije i parodontologije gdje stalno obnavlja i poboljšava svoje znanje pohađanjem stručnih seminara u cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu. Član je društva ESCD-a (European Society of Cosmetic Dentistry).

VIDEO

VIDEO

© 2017. Stomatološka ordinacija Dental Estetic Studio. Sva prava pridržana. Sve objavljene fotografije su radovi Dental estetic studia i zaštićene su autorskim pravima.