Dr med dent Tatjana Knego

Ordinacija za opću dentalnu medicinu,
ortodonciju, oralnu kirurgiju i rtg-ortopan

Oralna kirurgija

Stomatološka ordinacija Dental Estetic Studio je implanto-protetski centar gdje sve oralno kirurške zahvate obavlja specijalist oralne kirurgije sa dugogodišnjim iskustvom. Suradnja dr Knego i našeg oralnog kirurga traje 8 godina i veliki broj uspješnih radova stoji iza toga. Izvodimo sve vrste oralno kirurških zahvata što se u svijetu rade, od običnog vađenja zuba gdje nastojimo maksimalno zadržati i očuvati potpornu kost i gingivu što je jako važno za buduće radove, do alveotomija, cistektomija, apikotomija, ugradnje implantata, sinus liftinga i augmentacije kosti. Svi zahvati se izvode u lokalnoj anesteziji i potpuno su bezbolni. Precizno vađenje zuba uz minimalnu traumu kosti od izuzetne je važnosti za budući implantat, most i zato je jako važno tko Vam vadi zub.

Od zubnih implantata ugrađujemo isključivo implantate koji su provjereni i vrhunske kvalietete kao što su Nobel, Mis Implants, Schutz Dental. Naš oralni kirurg bio je i mentor za sve te implantate. Kako oralna kirurgija neprestano ide naprijed nastojimo pratiti sve svjetske trendove i novitete i u tome smo jako uspješni.

Podizanje dna sinusa (sinusliftinge) i augmentacije kosti izvodimo svakodnevno i pacijenti ih se ne trebaju plašiti jer su potpuno bezbolni i izvode se sigurno i precizno bez ikakvog rizika za pacijenta. U situacijama kada želimo ugraditi zubni implantat, a nemamo dovoljnu visinu ili volumen kosti takvi zahvati su nužni i neminovni.

Oporavak nakon takvih zahvata je drastično poboljšan jer smo uveli najnoviju metodu za brže cijeljenje tkiva PRGF-Endoret (Plazma bogata faktorima rasta) koja se koristi u svim granama medicine, a svoju primjenu je našla i u oralnoj kirurgiji. Imamo jako dobre rezultate nakon oralno kirurških zahvata jer je smanjena bol nakon zahvata kao i mogućnost oteknuća. A najveća prednost plazme bogate faktorima rasta je ta što je ona 100% biokompatibilna i proizvod je naše krvi i kroz nekoliko minuta bude spremna za uporabu. Samo je potrebno izvaditi malu količinu krvi i staviti u poseban uređaj, centrifugu uz pomoć koje se centrifugiranjem odvoji i dobije plazma bogata faktorima rasta.

VIDEO

VIDEO

© 2017. Stomatološka ordinacija Dental Estetic Studio. Sva prava pridržana. Sve objavljene fotografije su radovi Dental estetic studia i zaštićene su autorskim pravima.