Dr med dent Tatjana Knego

Ordinacija za opću dentalnu medicinu,
ortodonciju, oralnu kirurgiju i rtg-ortopan

UGRADNJA IMPLANTATA BEZ KIRURGIJE, KAKO JE TO MOGUĆE?

Ugradnja implantata bez kiruškog zahvata, bez rezova, šavova i boli pacijentima često nije jasno kako je to moguće? I kako se to radi?

Ugradnja implantata bez kiruškog zahvata je vrhunac implantologije danas i isto tako smjer kojim će općenito ugradnja implantata u budućnosti ići. Doktori u zubnoj ordinaciji Dental Estetic Studiu u Zagrebu ugradnjom implantata bez kiruškog zahvata bave se već pet godina, a najnoviji sustav navođene implantologije MGUIDE uveli su čim se pojavio na svjetskom tržištu. Navođenu implantologiju kako u svijetu se stručno zove ugradnja implantata bez kiruškog zahvata omogućava najmodernija tehnologija:

1) CT čeljusti - što znači trodimenzijalno slikanje čeljusti i precizno diagnosticiranje da li može se ugraditi implantat
2) specijalni kiruški program koji ordinacija ima i koji povezuje sliku vaše čeljusti, planiranje implantata i izradu šablone za planiranje
3) 3D printanje specijalne šablone kojom se ugraduje implantat samo ugradnjom u kost bez rezova, šavova, krvi i boli

Preduvjet za ugradnju implantata bez kiruškog zahvata je dovoljna VISINA I ŠIRINA KOSTI.

Ugradnja implantata bez kiruškog zahvata omogućuje pacijentu:

- bezbolnost tokom ugradnje
- nema operacione rane
- visoku preciznost zahvata
- nema bolova niti otoka nakon zahvata

Oralna kirurgija koja se radi stomatološkoj ordinaciji Dental Estetic Studio obuhvaća sve zahvate što se danas rade u svijetu, a proizvod je dvadesetogodišnjeg iskustva u implantologiji doktorice Knego i doktora Ivasovića specijalista oralne kirurgije koji je jedan od najeminentnijih stručnjaka na tom području u Hrvatskoj.

VIDEO

VIDEO

© 2017. Stomatološka ordinacija Dental Estetic Studio. Sva prava pridržana. Sve objavljene fotografije su radovi Dental estetic studia i zaštićene su autorskim pravima.